Revelionul viselor – atelier de vise

atelier de vise

Va invitam la un atelier psihoterapeutic de vis(e).

Am visat tot anul iar acum, la pragul dintre ani, ne-am gandit sa va invitam la un eveniment special. Vom alcatui un grup curajos si temerar, care va merge in Dreamland – locul cu dorinte secrete si tuneluri ce te infioara, adica in lumea imaginatiei noastre nocturne dar, de ce nu, si diurne. Aici vom acorda atentie viselor noastre din timpul somnului sau de peste zi, ne vom acorda atentie noua insine si lumilor noastre speciale.

Visele au constituit intotdeauna un mister si poate sunteti curiosi ce spun ceilalti despre visele lor. De asemenea, speram sa fiti curiosi ce au crezut anticii, medievalii si ce cred despre visuri contemporanii nostri, care au abordat visele dintr-un punct de vedere stiintific.

Cu siguranta ai si tu macar un vis, pe care l-ai pastrat in memorie fara sa vrei, inca din copilarie sau adolescenta, sau poate ca este un vis recent pe care iti doresti sa il intelegi. Visele sunt frapant de frumoase, ori teribil de apasatoare, au un limbaj simbolic, pe care il ignoram tocmai fiindca ne este inaccesibil. Dar acum putem invata sa il descifram impreuna.

Dictionarele de vise ofera doar iluzia intelegerii viselor. Noi nu vom strivi corola de minuni a viselor si vom permite misterelor sa existe si sa ne provoace la si mai multe eforturi de cunoastere.

Va asteptam sa va alaturati grupului nostru si va promitem o atmosfera cordiala, amintiri placute si prieteni la fel de profunzi si visatori ca si voi.

Marius Iftimie este:

– Psihoterapeut Adlerian autorizat, specializat in cercetarea viselor
– Consilier Educational
– autor a 2 romane de beletristica.
– Autor al www.psihopedia.eu
– Autor al lucrarii de disertatie *Bacalaureatul, o provocare holista* – cum se reflecta stresul Bacalaureatului in visurile liceenilor.

Inscrieri si informatii suplimentare  la:
lumi.codrescu@yahoo.com, 0745.104.373 (grupul din Bucuresti)
teleologia@yahoo.com, 0724 850 564 (grupul din Brasov)

Evenimentul va avea loc:

• in Bucuresti, Sambata 20 Decembrie 2014, ora 11-14+
• in Brasov, in data de 27 Decembrie 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Lăsați un comentariu