Hai sa nu te mai simti singur de sarbatori!

Sarbatorile  de iarna se apropie rapid. Ofertele de distractie se inmultesc pe zi ce trece. Tu, in schimb, te gandesti cu teama la acele zile. Nu stii pe unde sa te ascunzi. Sau te lasi antrenat in tavalugul muncii ca sa uiti de tine si de nevoile tale.

Statisticile arata ca depresiile se adancesc si tentativele de suicid se inmultesc in ocazii precum sarbatorile de iarna, evenimente care activeaza emotii dureroase.

Sarbatorile de iarna sunt promovate ca “sarbatori de familie”. Lipsa unui partener stabil, a unui copil dorit, asteptat, dar care nu mai vine, conflictele in familie, schimba coloratura vesela a sarbatorilor in nuante de gri.

Hai sa schimbam acest lucru impreuna!

In atmosfera blanda a ceainariei Serendipity, vei afla ca prietenii sunt peste tot, depinde numai de tine sa ii gasesti, sa le dai mana si sa teseti impreuna plasa de siguranta. Sarbatorile vor putea sa iti apara asa cum sunt de fapt: o ocazie de revalorizare a unor traditii stravechi, de trecere, de reinnoire, de inceput promitator. De a oferi si de a primi ceea ce meriti.

Te astept cu ceai cald cu arome de mar si scortisoara si cu suflet la fel de cald.

Locatia: Ceainaria Serendipity.

Cand: Sambata 17.12, orele 11 – 15  si duminica 18.12, orele 14 – 18

Pret: 100 lei, consumatie inclusa

Pentru inscrieri si detalii, trimite un mail la lumi.codrescu@yahoo.com

Atentie: Locurile sunt limitate.

Seminar de Sarbatori

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Lăsați un comentariu