Evaluare psihologica complexa si de integritate

anaf antifrauda integritate

AVIZ PSIHOLOGIC – EVALUARE PSIHOLOGICA COMPLEXA SI EVALUAREA PSIHOLOGICA A INTEGRITATII – act la dosarul de concurs!

CONCURS/EXAMEN PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE INSPECTOR DE INTEGRITATE IN CADRUL AGENTIEI NATIONALE DE INTEGRITATE (A.N.I.) SI INSPECTOR ANTIFRAUDA IN CADRUL ANAF

Printre actele necesare inscrierii la concurs pentru ocuparea functiei de inspector integritate sau inspector antifrauda, este obligatoriu si avizul psihologic emis de institutiile autorizate potrivit legii, care sa ateste ca din punct de vedere psihologic candidatul este apt pentru exercitarea functiei pentru care candideaza.
Furnizorul de servicii psihologice este psihologul atestat în psihologia muncii si organizationala, psiholog practicant, in regim autonom, certificat si autorizat in conditiile Legii nr.213/2004 privind serviciile psihologice din Romania.

Cabinetul de Psihologie Codrescu Luminita Carmina este autorizat in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala si este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania sa efectueze evaluarile psihologice in vederea ocuparii functiilor publice antifrauda pentru concursul pentru ocuparea functiei de inspector antifrauda în cadrul ANAF.

Selectia inspectorilor antifrauda se face pe baza de concurs sau examen, ocuparea functiilor publice fiind facuta inclusiv în urma promovarii evaluarilor psihologice complexe si de integritate, organizate prin intermediul unitatilor specializate acreditate în conditiile legii.

Evaluarea psihologica în vederea ocuparii functiilor publice în structurile antifrauda presupune promovarea a doua tipuri de evaluari:

  • evaluarea psihologica complexa – realizata printr-un interviu anamnestic si aplicarea unui set de minim doua teste psihologice, care vizeaza: nivelul cognitiv, nivelul de maturitate socio-afectiva/stabilitate emotionala, constiinciozitatea si rezistenta la stres si
  • evaluarea psihologica a integritatii – realizata printr-un interviu si aplicarea a minim unui test psihologic, care vizeaza tendinta catre comportamente care pot afecta integritatea.

Cele doua evaluari psihologice fac obiectul unei singure sesiuni de examinare realizate de catre acelasi psiholog. Evaluarea psihologica se finalizeaza prin emiterea in mod distinct, a doua avize psihologice, unul care priveste evaluarea psihologica complexa a candidatului pentru ocuparea functiei publice, iar cel de al doilea cu privire la aprecierea nivelului de integritate al candidatului.

Codrescu Luminita Carmina – psiholog autonom, atestat in Psihologia Muncii si Organizationala.

lumi.codrescu@yahoo.com

0745.104.373

(zona Metrou Crangasi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Lăsați un comentariu