10 reguli pentru succes

Succesul este o notiune subiectiva si resimtita diferit la nivel personal. Este definita ca fiind rezultatul favorabil sau pozitiv al unei actiuni, izbanda, sau reusita. In regula, putem reusi sa ducem la bun sfarsit o actiune si sa avem un sentiment inaltator de entuziasm, multumire, satisfactie dar la scurt timp sa constatam ca acest sentiment este pieritor sau rezultatul actiunii de fapt ne defavorizeaza. Succesul este un scurt interludiu acordat pe o frecventa emotionala pozitiva dar foarte volatila.

Cum ar fi insa sa detinem secretul de a avea succes ori de cate ori ne propunem? Sa ne construim reteta PERSONALA pentru SUCCESUL NOSTRU? Sa fim capabili sa ne cunoastem declansatorii personali ai starii de bine si sa fim mereu atenti la cum recunoastem in mediu stimulii care ii pornesc?

Cum ar fi sa ne putem genera propriile “10 reguli” de a reusi in viata, a fi de SUCCES in propria noastra conceptie, chiar daca asta ar insemna sa fim capabili sa scriem o carte sau sa oferim hrana copiilor flamanzi, sa avem o suma de bani sau sa fim pur si simplu o persoana de incredere in relatii?

Intelepciunea pe care o adunam zilnic o putem transcrie in propria “reteta a succesului”, o putem testa in realitate, adapta, ajusta, impartasi si altora. Nu este nevoie sa o impunem cu forta, tocmai pentru ca binele personal este la fel de unic precum o amprenta personala. Putem insa sa oferim si altora reteta noastra, si fiecare, cu ingredientele pe care le are le dispozitie: convingeri, valori, principii, experiente, abilitati etc, sa isi creeze cea mai potrivita reteta a succesului sau.

Un exemplu pe care l-am ales pentru ca m-a impresionat forta cu care a fost comunicat vi-l ofer si voua. Voi, ce alegeti?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Lăsați un comentariu